Hem » Hotell i Köpenhamn » Billiga Hotell

Sök Hotell i Köpenhamn

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Billiga Hotell


City Hotel NeboPris från: 438 SEK
CABINN CityPris från: 534 SEK
Hotel AstoriaPris från: 568 SEK
Hotel CentrumPris från: 586 SEK
Absalon Annex HotelPris från: 617 SEK
Wakeup CopenhagenPris från: 617 SEK
Norlandia Star HotelPris från: 618 SEK
CABINN Scandinavia HotelPris från: 620 SEK
Hotel MaritimePris från: 637 SEK
Savoy HotelPris från: 663 SEK
Hotel Sct ThomasPris från: 668 SEK
Copenhagen Strand HotelPris från: 676 SEK
First Hotel Kong FrederikPris från: 681 SEK
Ascot Hotel & SpaPris från: 735 SEK
Hotel OperaPris från: 735 SEK
Ibsens HotelPris från: 791 SEK


Mer om Billiga Hotell

Hotell - BudgetFör oss svenskar är det relativt dyrt att leva och bo i Danmark. Priset för ett dubbelrum per natt ligger ofta betydligt höge än vad det gör hemma i Sverige. Detta är en följd av den svenska kronans fall i värde i jämförelse med den danska de senaste åren. Kursen är dock på väg tillbaka vilket kommer att gynna den danska turistindustrin och de svenska Danmarkfantasterna.

Priset för ett dubbelrum på ett av de billigare hotellen i centrala Köpenhamn ligger mellan 400 - 800 kr per natt utan frukostbuffé. Många hotell kan erbjuda frukost mot en mindre summa. För att spara in lite på boendekostnaden kan du välja ett hotell som ligger en lite bit utanför centrum och använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig in i city. Du kan också boka flera nätter i sträck och ofta får rabatt om du gör detta.

Ett annat billigt alternativ är att bo på vandrarhem. Köpenhamn har ett stort utbud av högklassiga vandrarhem som erbjuder både plats i sovsalar och i mindre rum med egen toalett och dusch. Köpenhamn har sedan länga varit ett populärt resmål bland unga vilket har satt stora krav på vandrarhemmen att hålla en hög standard. En natt på vandrarhem i centrala Köpenhamn kostar från 150 kr och uppåt. På flera ställen erbjuds även frukost i priset.

Information om boende i Köpenhamn hittar du enklast på internet eller i en resehandbok. Bokning av hotell och vandrarhem kan du också göra via internet eller genom din lokala resebyrå.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comLetar du efter finare hotell?

Ibland räcker inte budgetklass som boende då kan du ta en titt på våra två andra prisklasser.


Mellanklass Hotell Lyxiga Hotell