Hem » Hotell i Köpenhamn » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Köpenhamn

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


Imperial HotelPris från: 1225 SEK
Scandic CopenhagenPris från: 1330 SEK
Hotel DangleterrePris från: 2116 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

Lyxhotell - Hotel DangleterreDanmark är känt i hela världen för dess otroligt begåvade modeskapare och designers. Verk skapade av exempelvis Georg Jensen och Bruno Mathsson kan du hitta i hem långt utanför Danmarks gränser. Denna lyx och flärd som ofta kopplas just till mode- och designbranschen återfinns förvånansvärt inte i så stor utsträckning som man kanske väntat i hotellbranschen. För att vara Nordens andra största stad finns det relativt få riktiga, femstjärniga lyxhotell i Köpenhamn. Men de som etablerat sig tar exklusivitet till en helt ny nivå. Hotell som Hotel Dangleterre, som påminner om ett palats både på utsidan och på insidan, kan få dig att känna dig som en kunglighet.

För att bo en natt i ett dubbelrum på lyxhotell i Köpenhamn får du betala omkring 1 500 kr och uppåt. Frukost är oftast inkluderat i priset för rummet. Om du kommer med bil kan du förboka en parkeringsplats om hotellet har tillgång till det. Du kan även höra av dig i förväg till hotellet om du vill ha hjälp med att boka konsertbiljetter eller dylikt i samband med din vistelse. Svensk personal är inge ovanlighet på danska hotell vilket gör det lätt att kommunicera. Om det inte finns någon svensk på plats är detta inget problem då danskar från Köpenhamnsregionen är duktiga på att både förstå och tala svenska.

Boka rum gör du enklast på hotellets egna hemsida på internet eller via en hotellförmedlingshemsida. Vill du inte boka via internet kan du höra av dig via telefon eller kontakta en lokal resebyrå.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell