Hem » Hotell i Köpenhamn » Mellanklass Hotell

Sök Hotell i Köpenhamn

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Mellanklass Hotell


Hotel FoxPris från: 1050 SEK


Mer om Mellanklass Hotell

Hotell - MellanklassKöpenhamn kan erbjuda något för alla, ung som gammal, under alla årets tolv månader. Här finns något för hela familjen som nöjesparken Tivoli på sommaren och skridskobanan på Kongens Nytorv om vintern. Är du kulturintresserad kan du glädja dig av otaliga museer och konsthallar samt njuta av musik och dans på Operahuset. Ja, du kan garanterat hålla både dig och ditt resesällskap sysselsatt under hela semestern om du önskar det.

De allra flesta som turistar i Köpenhamn söker sig till ett mellanklasshotell. Utbudet är stort och priset överkomligt för de flesta. Standarden är likvärdig med den du finner på svenska hotell i samma klass. En natt i ett dubbelrum kostar mellan 700 – 1 500 kr och då är frukost oftast inkluderat. Vad hotellen kan erbjuda i form av pool, bar och gym kan variera kraftigt.

Ett varmt tips är att ha flera alternativ på boende och kika in på de respektive hotellens hemsida för att se vad du kan vänta dig av din vistelse. Priset behöver inte vara kopplat till vad du får för pengarna. Vill du spara några kronor kan du boka flera nätter på samma hotell då du ofta kan få rabatt om du gör detta.

Du kan vänta med att hitta boende tills det att du är på plats i Köpenhamn men vill du få ett rum på ett specifikt hotell är det en god idé att boka i förväg. Bokning sker enklast på hotellets hemsida där du också an hitta all information du behöver. Om du har speciella behov eller krav kan du höra av dig direkt via telefon eller e-post. Större delen av hotellen i Köpenhamn tar emot de vanligaste kontokorten och du kan betala direkt via hemsidan.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare eller dyrare hotell?

Glöm inte att ta en titt på våra två andra prisklasser för att jämföra priserna


Billiga Hotell Lyxiga Hotell